Nnywellness.com

Spill for Samsung T629


Spill for Samsung T629

Samsung T629 telefonen er en skyve telefon som har en 1.3 mexapixel kameraet, Bluetooth-teknologi, direktemeldingsprogrammer og en mikro-sprekk for inkludert tilleggsminne. Brukere kan laste ned spill til telefonen innebygd nettleser. Mange spill for Samsung T629 er tilgjengelig gratis på Internett. Spillene varierer fra stil puslespill til sportsspill.

Rubix Redux

Rubix Redux er et puslespill stil spill som er tilgjengelig for nedlasting gratis. Reglene i spillet er lik de populære Rubiks kube fra 1980. Spillere må få alle samme fargede fliser på linje vannrett og loddrett. Brikkene kan flyttes opp, ned, venstre eller høyre.

Edderkoppkabal

Edderkoppkabal er et spill som ligner på kortspillet Kabal, men i stedet for foring kortene i stigende rekkefølge eller etter sort, spillere må linje kortene i synkende rekkefølge etter farge. Brukere kan laste ned Edderkoppkabal for Samsung T629 telefonen gratis fra Mobiles24.com.

Murstein Buster

Hensikten med murstein Buster er å fjerne mursteinene fra skjermen ved gjentatte ganger å treffe dem med ballen. En bevegelig åre nederst på skjermen bidrar til å kontrollere bevegelsen av ballen. Hvis ballen savner padle og faller, avsluttes spillet. Hvert nivå blir vanskeligere som spillet utvikler seg. Du kan laste ned murstein Buster gratis fra Zedge.net.

Ping-pong

Du kan spille et spennende spill ping pong på mobiltelefonen. Ping-Pong, også kalt bordtennis, er et spill der to motstandere spiller mot hverandre for å vinne en kamp. Spillere slå ballen frem og tilbake med en åre til noen gjør en feil eller ballene lander av bordet.Bruk pilen og angi tastene på enheten for å slå ballen over bordet. Bordtennis er tilgjengelig gratis på Zedge.net.

Klassisk minne

Klassisk minne er et spill som involverer konsentrasjon og memorization. Hensikten med spillet er å matche to som kort med hverandre. Når alle brikkene er matchet, kan spillere begynne å spille et annet bord. Klassisk minne kan spilles av én eller to spillere. Brukernes kanne dataoverføre klassisk hukommelse ledig fra Mobilerated.com.

Flogo

Flogo er et strategisk brettspill som har over 20 ulike nivåer. Målet med spillet er å koble en sti av din bestemt farge fra ett hjørne av brettet til den andre før motstanderen gjør så. Brukernes kanne dataoverføre Flogo gratis fra Mobilerated.com.