Nnywellness.com

Hvordan TV-overføring fungerer


TV overføring grunnleggende

TV-overføring er signaler som kommer i din hjem å vise et bilde på TVEN. Disse signalene kan sendes gjennom luften gjennom en antenne eller satellitt rett, eller gjennom et nettverk av kabler, som med kabel-TV. Disse signalene er konvertert til bilder før de vises på skjermen.

Forskjeller i Over lufta sendinger

OTA er overføringer vanligvis radiosignaler. Antenne signaler, som UHF- og VHF- og satellitt signaler sendes over ulike deler av kringkasting spektrum, som også brukes av mobiltelefoner, AM og FM-frekvenser og walkie-talkies. Forskjellen mellom antenne og satellitter er frekvensen de overføre på teknologien brukes til å sende dem.

Antennesignaler

Antennesignaler er sendt fra en radio kringkasting tårn, akkurat som AM eller FM-signaler. Det er derfor mange håndholdte radioer kan snappe antenne-TV-signaler og spille av lyden. Antenner må være innenfor rekkevidde av nærmeste kringkasting tårnet mottar et signal som er sterk nok for visning.

Satellittsignaler

Satellittsignaler overføres fra kringkasteren til satellitt, hvor de er teppe til parabolantenne kan motta dem. Satellitter er ikke begrenset til området, men linje syne, så en mottakende rett må har en klar utsikt satellitt i himmelen.

Kabel signaler

Kabel overføringer konverteres til elektriske impulser. Impulsene kan reise mye lenger enn antennesignaler, men mister integritet etter lange avstander. De er over avskjæres av stasjoner som vil styrke signalet før de sender en ny det hjem.

Konvertering

Når signalet har nådd ditt hjem, konverteres slik at du kan vise det på skjermen. Satellittsignaler krever spesielle enheter, kjent som mottakere, gjøre denne konverteringen. Analog kabel signaler noen ganger trenger en spesiell mottakerenheten, men nesten alle moderne TV anses "kabel-klar," betyr at de har mottakerenheten bygget i. Alle analog antennesignal kan vises uten spesialutstyr og TV som ikke er "digital klar" vil kreve en digital til analog omformer for å vise på riktig måte.