Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Toshiba Hyperboard


Reparere en Toshiba hyperboard er en kompleks prosess. Hyperboard er en sofistikert komponent i en CRT/bak projeksjon TV, anbefales det at du bruker en offisiell Toshiba-reparatør. Med mindre du er en kvalifisert tekniker med erfaring i hyperboards, kan det forårsake skade på TV. Videre vil du oppheve eksisterende garantier ved å åpne fjernsynet og prøver å rette opp problemet. Det er også flere helse og sikkerhet problemer ta hensyn.

Instruksjoner

• Besøk hjemmesiden kalt "Finn et servicesenter" på hjemmesiden Toshiba.

• Fyll ut skjemaet. I delen "Region" Velg din kontinentet. Under "Land" eller "Område", Velg ditt land. I "State"- eller "Provinsen", Velg det relevante alternativet og klikk på den røde knappen merket "Vis resultater." Søkeresultatene vil være tilgjengelig når du har sendt inn skjemaet.

• Bla gjennom listen og velge en hederlig Toshiba-reparatør. Det er et sensursystem innen Toshiba tjenesten forhandler som hjelper kunder med å finne mest anerkjente og pålitelige plasseringen. Hvis mulig, velge en reparatør som har en fem-stjerners rating.

• Kall reparasjonssenter. Telefonnummeret til midten tilbys på resultatsiden. Under samtalen, kan du bekrefte at de kan reparere hyperboard for bestemte Toshiba modellen.

• Gå til reparasjon og ta din TV/hyperboard for reparasjon. Gjøre en felles innsats for å fastslå om TVen er fortsatt under garanti. Hvis det er, kan Toshiba reparere problemet eller erstatte produktet---hvis produktet er uopprettelig---gratis.