Nnywellness.com

Øke støtte Android?


Øke støtte Android?

Boost Mobile tilbyr støtte for smarttelefoner som kjører Googles Android operativsystem. Fra mai 2011 finnes det to alternativer for Boost Mobile kunder som ønsker å kjøpe en av Android smartphones, Samsung Galaxy seire og Motorola i1. Boost Mobile tilbyr en rekke alternativer, alle med ingen kontrakt kreves.

Android

Google utviklet Android operativsystem for smartphones og tabletter for å konkurrere med merker som Apple iPhone og Research In Motion BlackBerry. Android-plattformen er helt åpen kildekode, slik at alle med verktøy, designe applikasjoner og endrer operativsystemet. Dermed er Android telefoner produsert av flere selskaper og støttet av mange tjenesteleverandører. Android Market, tilgjengelig for alle brukere av en Android-enhet, funksjoner tusenvis av både gratis og betalte programmer for nedlasting.

Boost Mobile

Boost Mobile er en tjenesteleverandør for mobiltelefoner som eies av Sprint. Boost Mobile har ikke et mobilnettverk; anrop og data overføres via Sprints nettverk. Alternativer er unik i forhold til store tjenesteleverandører fordi de ikke krever en kontrakt. Android-brukere på Boost Mobile kan bruke en ubegrenset plan som dekker tale, tekst, Web, 411, e-post og lang avstand. Det er også en pay-as-you-go alternativet som tilbyr hvert minutt snakket og hver tekst sendt eller mottatt. Pay-as-you-go planen tilbyr daglige priser for dataoverføring.

Samsung

Samsung Galaxy råde er det første CDMA Android smartphone støttes av Boost Mobile. Det kjører på Android 2.2 og funksjoner en 3.2-tommen berøring-skjermen utfoldelse, 2,0 MP kamera og støtte for Bluetooth, GPS, surfing og Wi-Fi. Samsung Galaxy råde er utstyrt med 512MB internt minne, sammen med et 2 GB microSD-kort som kan utvides opp til 32 GB.

Motorola

Motorola i1 kjører på Android 1.5 og bruker iDEN teknologi. Den har en 3,1 tommers skjerm, 5,0 MP kamera og har støtte for Bluetooth, GPS, surfing og Wi-Fi. Den kommer med 260MB internt minne og et microSD-kortspor som er kompatibel med kort opptil 32GB. Motorola i1 er også en robust enhet og møte militær spesifikasjoner for regn, støv, støt, ekstreme temperaturer.