Nnywellness.com

Tips om hvordan du rengjør en skjerm på en Sony Trinitron 32


Tips om hvordan du rengjør en skjerm på en Sony Trinitron 32

Sony produserer sin Trinitron merkevare av TVer som kommer i ulike størrelser inkludert 32-tommers sett. Sony Trinitron er klassisk standard definisjon TV som kom ut før flatskjermer treffer markedet. Denne TVen har lyse farger og ulike typer eksterne kontakter å hekte din TV til en DVD-spiller, kabel-TV og surround lydanlegg. Det er flere faktorer å vurdere når rengjøring en 32-tommers Sony Trinitron.

Typen TV-

32-tommers Sony Trinitron TV er en direkte-visning CRT TV som er produsert med glass skjerm. Dette er den enkleste TV å rense i markedet fordi skjermen ikke er så følsomme som LCD HDTV eller plasma TV-skjermer.

Rengjøring forberedelser

Deaktivere Sony Trinitron TV. Skjermen er mørkt når TV er av, som hjelper deg å identifisere skitne og støvete flekker enklere. Dette sikrer også at du ikke glipp av noen skitne flekkene. Du trenger også en myk, tørr klut til å rengjøre TV skjermen.

Av Glass rengjøringsmidler

Noen CTR-TVer har en beskyttende belegg på glasset som kan bli skadet når du bruker et glass renere; men kommer 32-tommers Sony Trinitron med glass skjerm som ikke har denne belegg. Du kan derfor bruke glass rengjøringsmidler for å tørke TV-skjermen. I henhold til brukerhåndboken for TVEN, bør du aldri bruke sterke løsemidler som tynnere eller bensin for å rengjøre TV. Også hvis du bruker et glass renere Kontroller at den ikke har ammoniakk.

Rengjøring skjermen

Tørk av skjermen med den myke tørr kluten for å fjerne alle støvpartikler. Hvis skjermen har fingeravtrykk, spray glass renere på et papirhåndkle, ikke på TV-skjermen. Når papirhåndkle er fuktig, tørk skjermen med den. Bruk den myk, tørr kluten til å tørke noen våte flekker på skjermen. Rengjør TV-skjermen minst en gang i uken for å holde den fra får altfor skittent.