Nnywellness.com

Sammenligne mobiltjenester


Sammenligne mobiltjenester

Mange forskjellige typer av innovative teknologisk enheter har raskt blitt en del av vår hverdag. For eksempel er det ikke veldig mange folk som ikke bruker en mobiltelefon. Mobiltelefoner har raskt blitt en nødvendighet for ulike typer fagfolk. Mobiltelefoner kan også gjøre livet enklere og morsommere. Kan imidlertid velge neste mobiltelefon tjenesteleverandøren ikke være praktisk eller morsommere. Det er mye forskning og planlegging involvert, men å gjøre det riktig kan spare deg for penger og krefter i fremtiden.

Instruksjoner

• Forskning hovedforskjellene mellom store mobiltelefon tjenesteleverandører. AT & T, tilbyr for eksempel rollover minutter. Sprint tilbyr gratis når som helst minutter fra 7 pm, snarere enn 9 pm T-Mobile tilbyr billigere planer med tekstil og internettilgang, og Verizon er den største mobiltelefon tjenesteleverandøren i landet.

• Sjekk ut den vanlige mobiltelefoner og smarttelefoner tilgjengelig gjennom hver mobiltelefon tjenesteleverandør som du sammenligner. Hver telefon har unike evner og funksjoner, så ut hver nøye før du gjør noen form for avgjørelse.

• Ta hensyn til eventuelle spesielle funksjoner som er tilgjengelige med mobiltelefon tjenester og telefoner tilgjengelig gjennom hvert selskap. Noen spesielle funksjoner inkluderer GPS navigasjon teknologi, høy hastighet datatilgang, en mediespiller, berøringsskjerm, Wi-Fi evne, talekommando, et minnekort og et standard QWERTY-tastatur.

• Finne ut dekningen tilbys for hver mobiltelefon tjeneste du sammenligner. Dekning er områder rundt om i landet hvor tjenesten er tilgjengelig for å bruke mobiltelefonen til å ringe og motta samtaler. De fleste tjenesteleverandører vil gi kart landsdekkende dekning på sine nettsider.

• Få detaljer for servicekontraktene for hver mobiltelefon tjeneste. Alle mobiloperatører har forskjellige kontraktsvilkår, som bindingstid og prosessen for å bryte kontrakten, bør du velger å bytte bærere. Å kontakte selskapene direkte er vanligvis den beste måten å finne ut svarene på spørsmålene dine kontrakt.