Nnywellness.com

Høy kontrast Ratio hjem teater prosjekt


Høy kontrast Ratio hjem teater prosjekt

Lyse, store skjermer og fantastiske bilder er overbevisende grunner til å bruke en frontprojisering system i stedet for en TV i en hjemmekino. Høy kontrast ratio projektorer leverer slike livaktig bilder med høy oppløsning. Regnes som en av de øverste tre viktigste projektoren ytelse kriteriene av profesjonelle kalibratorer, gir høy kontrast økt motstandsdyktighet mot konkurrerende lyskilder, tilbyr dype svarte og lyse hvite.

Hva er kontrast Ratio?

Kontrastforholdet er forskjellen mellom ren svart og ren hvit, som vises av projektoren. Ideelt sett vises projiserte sort høyder ingen grå hele. Ren hvit høyder burde være lyse og blottet for enhver farge tinging. Dypere svarte tillate et større utvalg av lavnivå informasjon, legge til såkalt "skyggedetalj. Økende svartnivå ytelse gir små avvik i mørke objekter sees tydelig i forhold til hverandre, som en jakkeslaget mot brystet av en mørk jakke.

ANSI kontrast Ratio måling

ANSI, eller American National Standards Institute, kontrast ratio målinger innebære standardisert test mønster. En svarte og hvite dambrett vises, tilbyr et testmønster som ANSI fastslått gir mest nøyaktig måling basert på virkelige visningsforhold. Forholdet mellom de hvite og svarte firkantene rundt på brettet resulterer i målingen. Selv om testen mønsteret er standardisert, er ettall ulempen til denne metoden at det ingen er mandat fra ANSI om hvor rommet refleksjon tillatt. Som et resultat, kan du ha to projektorer som ville være identiske i kontrast, men forskjellige uttalte forhold på grunn av testing miljøet. Et perfekt eksempel på forskjellen mellom en ANSI-måling og dynamisk kontrast karakteren er med Panasonic PT-AE4000U projektoren. ANSI-kontrast er oppgitt på 1600:1, med dynamisk kontrast på 100 000:1.

Dynamisk kontrast

Vanligvis funnet på projektoren spesifikasjoner, er dynamisk kontrastforhold basert på manipulasjon av projektorens iris. Ved å klemme stengt iris under scener viser mørke objekter, dynamisk kontrastforhold øker. Ulempen med denne metoden er en reduksjon i skyggedetalj, samt overeksponering av lyse hvite innhold. For eksempel kan objekter i et mørkt smug være delvis skjult, mens en streetlamp kan vises for lyse. Men er den totale scenen svart og fullt trøkk. Dynamisk forholdet mål resultere i større tall, vanligvis i 25,000:1 og opp utvalg. For eksempel Epsons Pro kino 61000 modellen har dynamisk kontrast på 500, 000:1.

Statisk/opprinnelig kontrast

Projektoren beslutningstakere publisering statisk kontrast ratio tall feile på siden av konservative målinger. Statisk eller opprinnelige forholdet mål innebærer å ta uavhengige målinger av svarte og hvite enkeltfelt. Disse målingene må utføres i et helt mørkt rom. Projektorens muligheten til å vise forskjellen mellom hvite og svarte defineres mer nøyaktig med denne beregningen, men siden de fleste ser innebærer blandet innhold, ANSI metoden for å blande hvite og svarte mønstre på et enkelt rutenett kan simulere mer realistiske scenarier. JVC Procision utvalg starter på 50, 000:1, strekker seg helt til 120,000:1 for topp-end modeller.