Nnywellness.com

Hvordan du justerer Tandems på en Semitrailer


Hvordan du justerer Tandems på en Semitrailer

Utformet for å fordele vekten av en lastet semitrailer jevnt mellom akslene lastebil og trailer, er mange anheng utstyrt med justerbar tandem aksler. Feil lastet anheng resultatet i en ubalansert belastning, poserer en sikkerhetsrisiko ved å snu og bremsing, som brønner som drivstofføkonomi. Å vite hvordan du justerer tandems på en semitrailer å etablere riktig belastningsfordeling er nødvendig for å overholde sikkerhetsforskrifter mandated av Department of Transportation.

Instruksjoner

• Parkere traktoren og trailer på et nivå sted. Med traktoren riktig koplet til tilhengeren, sett på parkeringsbremsen på traktoren.

• Finn tandem toppdekselet på førersiden av tilhengeren, frem til forhjulene av tilhengeren. Løft spaken og dra i spaken ut mot deg.

• Bekreft de tandem låsestiftene ligger på hver side av understellet av tilhengeren, er frakoblet. Ta tak i låse spaken, og skyv styreskinnen langs tandem skinnen så åpningene i baren er stilt opp etter hullene i skinnen der du vil angi de nye låsepunkter.

• Start bilen motoren og åpne vinduet sjåføren side. Angi trailer bremsene og slipp traktor bremsene.

• Fremover traktoren å øke lengden på tilhengeren, skiftende vekten av lasten til baksiden av tilhengeren. Omvendt, sikkerhetskopiere traktoren skifte vekten av lasten nærmere til forsiden av tilhengeren, på akslene av traktoren. Lytte til høyt og karakteristiske "Klikk" av låsing pinnene knipser på plass som du flytter traktoren.

• Gå rundt tilhengeren og bekrefte alle fire pinner er riktig plassert hullene låsing på skinnen. Vrikke håndtaket på toppdekselet til bekrefte spaken har klikket ordentlig på plass.