Nnywellness.com

Slimline DirecTV 3 LNB KA/KU SL3 HD montering instruksjoner


Satellitt-TV er en populær måte for forbrukeren å få deres favoritt kanaler i fantastisk HD DirecTV er en ledende leverandør av disse satellittsignaler til hjem. For å få High Definition Television, trenger du en DirecTV parabolen som DirecTV slank 3 LNB KA/KU SL3 HD parabolen. Når du får fatet montert, er du klar til å nyte bildene kommer fra himmelen.

Instruksjoner

• Finn plasseringen å montere din rett. DirecTV satellitten du kommer å sikte din rett på er i bane like sør for Texas. Kontroller at du har en sikre flekk å montere din rett og en klar av webområdet til himmelen over Texas.

• Sikre antenne masten til stedet du har valgt. Plasser mast og base hvor du skal installere den. Gå de fire skruehullene på undersiden av masten med din makt drill. Bruke maskinvaren som kommer med parabolen, skru ned base før den er sikker.

• Plomme masten (for å sikre at det er rett opp og ned og nivå). Dette blir viktig når du prøver å finne signalet senere. Du kan gjøre dette med boble nivå som fulgte med parabolen eller ved hjelp av din egen Vater. DirecTV masten har siden og opp og ned bevegelse. Når du er sikker på masten er rett opp og ned og nivå, ta din 7/16-inch mutter sjåfør og skru ned opp og ned og side til side bevegelse nøtter ligger ved foten av masten.

• Plass rett selv på masten. På baksiden av parabolen er samlingen antenne med en hylse gå over masten. Legg ermet over masten før den kommer i kontakt med pivot bolten. Det er en pivot bolt og to asimut/mast klemme bolter i samlingen. Skru ned alle tre bolter bare stramt nok at du fortsatt har siden til bevegelse slik at du kan finne signalet senere.