Nnywellness.com

Koble en drivstoff linje for en Suzuki GS500F


Koble en drivstoff linje for en Suzuki GS500F

Suzuki GS500F har ulike drivstoff linjer som er knyttet til ulike utsalgssteder, kalt petcocks, som er plassert i ulike områder på sykkelen. En petcock er en liten ventil som brukes til å kontrollere mengden av flyten av drivstoff brukes av motoren. Drivstoff er knyttet til petcock innløp ventiler og utløp ventiler. Du kan koble en drivstoff linje for en Suzuki GS500F ved først å fjerne eksisterende drivstoff linjene av sykkelen.

Instruksjoner

• Koble en ende av reserve slangen til lenger petcock utløp ventilen for drivstofftanken. Koble den andre enden av slangen til bunnen petcock inntak ventil som er montert på rammen.

• Koble den ene enden av "På" eller viktigste drivstoff slangen til kortere utgang ventilen for drivstofftanken. Koble den andre enden av slangen til høyre inntak ventil som er montert på rammen.

• Finne venstre stikkontakt ventilen som er montert på rammen og Finn bunnen innløp ventilen mellom forgasseren. Dette er slangen som sender drivstoff til forgasseren. Koble en ende av en drivstoff slangen til uttaket ventilen og den andre enden til bunnen innløp ventilen.

• Koble en ende av vakuum slangen til kontakten på baksiden av petcock ventiler som er montert på rammen. Koble den andre enden av vakuum slangen til kontakten på innsiden av venstre-montert forgasseren.

• Fest en ende av en gummi slangen til øvre ventilen mellom forgasseren. Plass den andre enden av slangen over airbox. Denne enden av slangen er åpen til luft.

Tips og advarsler

  • En petcock har ventiler for, av og Reserve slanger.
  • Hvis du koble slanger feil petcock ventiler, vil sykkelen ikke starte eller kjøre skikkelig.