Nnywellness.com

Hvordan å omprogrammere en Dodge nøkkel Fob


Hvordan å omprogrammere en Dodge nøkkel Fob

Programmering-tasten fob fjernkontroller for kjøretøyet Dodge, om gjort av forhandleren eller en bilbransjen butikken, er sannsynligvis en prosess som du ikke trenger å bekymre deg. Hva må du bry deg med, men er reprogramming prosessen, som kan være nødvendig hvis din fjernkontroller mister deres signal eller må byttes. Denne prosessen, som vanlig programmering, kan gjøres i løpet av minutter ved hjelp av fjernkontrollen og bilens nøkkel.

Instruksjoner

• Sitt i bilen med fjernkontrollen og din nøkkel FOB. Trykk på låseknappen på fjernkontrollen med venstre hånd. Trykk og slipp knappen fem ganger i løpet av ti sekunder. Fullført hvert av følgende innen ti sekunder i det siste trinnet.

• Sette inn nøkkelen i Dodge tenningen og vri nøkkelen i "Kjør" stilling. Du kan la nøkkelen det før klokkespill i bilen starter og stopper deretter.

• Trykk og hold "Lås opp"-knappen på fjernkontrollen i fire sekunder og trykk knappen "Panic" mens du holder den andre knappen. Slipp knappene samtidig å åpne programmeringsmodus.

• Trykk og slipp både "Lås" og "Unlock" og trykk og hold "Lås opp" til bilen reagerer med en lås syklus. Fjernkontrollen vil deretter programmeres og du kan teste det når du fjerne nøkkelen fra tenningen.