Nnywellness.com

Sjekkliste for en CDL før turen inspeksjon


Sjekkliste for en CDL før turen inspeksjon

Før du legger ut på en jobb, må kommersielle drivere utføre en omfattende inspeksjon av sine biler. For lastebilsjåfører er det tilstanden av trekkvogn og tilhenger. Bussjåfører er det funksjonaliteten til deres folk mover. Uansett, det kalles en "før turen inspeksjon" og det er ment å øke sikkerheten for alle på veien, inkludert driveren og andre bilister. Hver stat har lignende krav, med noen forskjeller. Dette er et sammendrag av Californias regler.

Motorrommet

Inspeksjon av bilens motor kupé krever drivere se væske lekkasjer og kontrollere tilstanden til alle slanger og belter. Så de må sjekke væskenivåer, inkludert olje, kjølevæske, girolje, servostyring væske og frontrute vaskemaskin væske. De må kontrollere motor belter for snugness og slitasje. Disse belter inkluderer servostyring, vannpumpe, Dynamo og luftkompressoren. Hvis noen av disse komponentene ikke er reimtrekk, må de kontrolleres for forsvarlig drift.

Hytte inspeksjon

Kommersielle drivere er nødvendig for å fullføre en omfattende kontroll av bilens interiør. Du må sjekke riktig drift av følgende: clutch og girskifte, oil manometer, kjølevæske temperaturmåler, olje temperaturmåler, alle speil og frontruten, vindusviskere og frontruten skiver, lys og indikatorer og rattet. Nødutstyr, inkludert reservesikringene, reflekterende trekanter og brannslukningsapparat, må stede og jobber. En omfattende brems sjekk, inkludert parkeringsbremsen, hydrauliske bremser og air bremser, må gjøres - dette er kanskje enkelt viktigste sikkerhetskontroll.

Ekstern inspeksjon

En ekstern inspeksjon kreves for alle busser, lastebiler og semi traktorer. Dette inkluderer en sjekk at alle lys og reflektorer fungere ordentlig, og er funksjonelle og fri for rusk. Andre eksterne kilder, for eksempel Tanklokket, dør låsene, batteriboksen, drivaksel og en slangekoblinger, kan undersøkes samtidig.

Hjulet inspeksjon

Mens du er utenfor hytta, må også CDL drivere inspisere alle hjul og aksler på bilen sin. Dette inkluderer en sjekk av alle felger, rim låser og lysbildet ringer, hjulet festene og aksel olje sel. Inspeksjon av alle dekk er obligatorisk og krever en sjekk følgende: trå dybde, dekk tilstand, lufttrykk, dekk og dekk. Fremre dekk for busser kan ikke recapped, regummierte eller nytt riflet.