Nnywellness.com

Feilsøke en Jeep Cherokee drivstoffpumpe 1


Hvis Jeep Cherokee har stoppet eller vil ikke starte, og du føler at drivstoffpumpen mislyktes, så er dette den riktige måten å diagnostisere problemet før du erstatter en vare som ikke kan være nødvendig. Starter fra grunnleggende, ta av drivstoff lokket og lytter til drivstoffpumpen å komme på en hjelper viser på tenningsnøkkelen. Pumpen går bare 2 sekunder om gangen når motoren ikke kjører. Datamaskinen slår strømmen av på pumpen hvis det ikke ser et signal fra Veivaksel sensoren.

Har hjelperen aktivere nøkkelen i 3 sekunder og av i 5 sekunder og på nytt et par ganger. Hvis pumpen ikke kan bli hørt, og deretter erstatte hetten og løfter panseret. Kontroller om sikringen til drivstoffpumpen er bra. Hvis ja, så se om drivstoff er problemet ved å fjerne dekselet på Schrader ventilen på drivstoff jernbane på sprøytebrukerne. Ta en liten skrutrekker og skyv inn på Schrader å se hvis drivstoff kommer i kraft. Hvis ikke, hold Schrader i og har hjelperen aktivere nøkkelen. Være klar til å løslate Schrader hvis det skjer, for det vil komme ut ganske jevn. Hvis det er ikke noe press, erstatte hetten og sjekk stafetten. Fjern stafetten og teste terminalene som det var koblet til makt med nøkkelen av. Det bør være en terminal med makt. Hvis ikke, det er en dårlig under sikring blokk til batteri; den må ha konstant strøm på en terminal.

Ta av luften renere og holder gass plate åpent med hånden. Spray noen forgasser renere i selve gass. Prøv å starte bilen i 2 sekunder. Hvis det begynner, er drivstoffpumpe problemet. Hvis ikke, motoren skal sjekkes for gnist. Det kan være en sensor eller datamaskinen-relatert problem. For å være helt sikker, løfte og støtte baksiden av Jeep på jack står, hvis høyden kan du krype under baksiden uten å øke den. Koble drivstoff pumpe kontakten bak drivstofftanken. Det vil være lett å finne og har fire ledninger i kontakten. Bruke en krets tester og teste siden sele makt hjelperen viser nøkkelen på og av. Husk at det blir makt bare 2 sekunder, så har hjelperen syklus nøkkelen av og på som du sjekke terminaler, slik at 5 sekunder mellom sykling for datamaskinen å tilbakestille. Hvis det er strøm, tok drivstoffpumpe en dump og må erstattes. Hvis det er ingen strøm, er det en åpen i selen på pumpen fra sikring blokk.