Nnywellness.com

Hvor å fastsette din iPod når vannet er i det


Hvor å fastsette din iPod når vannet er i det

Om du har mistet telefonen i toalettet, vil vask eller en dam av vann, når den er våt den vanligvis kort ut. Siden de fleste iPod garantier ikke dekker vannskader, kanskje du tror at du må kjøpe en annen. Hvis det har blitt helt neddykket i vann i lang tid, kan det være repareres, men før du kaste den i søpla det er fortsatt noe du kan prøve som kan bare få iPod tilbake til livet.

Instruksjoner

• Slå iPod hvis enheten er fortsatt. Tørke utsiden av enheten av med et papirhåndkle.

• Se produsentens instruksjoner å se om av iPod-modellen har et uttakbart batteri. Hvis gjelder for din modell, følger du produsentens instruksjoner for å fjerne batteriet. Dette gjør at iPod og batteriet til tørk raskere.

• Sett iPod i en bolle med ukokt tørr ris. Kontroller at iPod er helt dekket. Hvis du har fjernet batteriet, Legg den i en annen bolle og dekke det med ris også.

• La iPod og batteri til å forbli i ris i 24 til 48 timer før du prøver å slå den på igjen. Risen ville hjelpe å absorbere fuktighet og dra den bort fra enheten.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å lade iPod før slik at det helt tørt. Dette kan føre til ytterligere skade på iPod eller kan forårsake elektrisk støt når enheten er tilkoblet.