Nnywellness.com

Hvordan å reparere en nøytral sikkerhetsbryter manuell girkasse kjøretøy


Den nøytrale sikkerhetsbryter ligger under clutch på alle biler som har manuell girkasse. Er utformet for å forhindre bilen startes mens du fremdeles er i utstyr. Noen modeller er justerbar og kan strammes eller løsnet slik at de fungerer. Andre må erstattes som en enhet. Er flere trinn for å sjekke at nøytral slå på kjøretøyet. Følgende er forutsatt at du har en butikk eller garasjen som du kan arbeide i.

Instruksjoner

• Dra bilen til butikk/garasjen. Slå av bilen og dra på parkeringsbremsen. Kontroller at bilen ikke utstyr. Push seteryggen så langt vil gå gir deg så mye arbeid som mulig.

• Sjekk sikringen for bryteren sikkerhet. Hvis sikring er dårlige, du kan erstatte sikringen og bli ferdig med arbeidet. Hvis ikke, det neste trinnet er å finne bryteren under clutch. Det er to skruer bryteren sikkerhet til gulvet styret. De er vanligvis Phillips skruer, men få begge bare i tilfelle. Hvis mount skruene er løs, strammet dem. Sjekk motoren fra førersetet og se hvis som løst problemet.

• Ligge tilbake under dashbordet og teste kontinuiteten av ledningene skal og kommer fra bryteren sikkerhet. Dette må gjøres med en digital volt/ohm leser. Hvis en wire har uendelig ohm, wire som må byttes. Med tasten på bør begge ledninger lese lav Ohm og 12 volt. Sjekk sikkerhetsbryter for plassering og justering. Hvis låseringen er løs, vil dette føre uberegnelig opererer på bryteren. Stram låseringen og sjekk fra førersetet hvis bryteren sikkerhet fungerer riktig.

• Sjekk kjøretøy Servicehåndboken for riktig avstand mellom clutchpedalen og sensoren. Juster etter behov, og du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Ta verktøy under dashbordet med. Komme ut er ikke morsomt i minst.
  • Å ha en partner er svært nyttig.
  • Kontroller at kjøretøy hjulene er chocked i ryggen å forhindre bilen fra bølgende ved et uhell.
  • Koble batteriet og bruke en ekstern forrett slik at bare du kan starte bilen.