Nnywellness.com

Hvordan fjerne mobiltelefon minne


Hvordan fjerne mobiltelefon minne

Det kan komme en tid når det er nødvendig å tømme minnet på mobiltelefonen. Dette kan skje som du ønsker å selge telefonen eller det begynner å funksjonsfeil. Tømme minnet på mobiltelefonen vil gjenopprette telefonen til fabrikkinnstillingene. Derfor, hvis du vil lagre alle viktige bilder, kontakter og meldinger, er det lurt å sikkerhetskopiere informasjonen først.

Instruksjoner

• Trykk på "Menu" og velg "Innstillinger" eller "innstillinger og verktøy." Klikk på "OK"-knappen.

• Velg "Telefoninnstillinger" eller "Generelle innstillinger" etterfulgt av "Security". Klikk på "OK"-knappen.

• Angi passord for enheten. Hvis du ikke har ett sett, angi standardkoden og klikk "OK".

• Velg "Tilbakestill standard" eller "Tørk Handheld." Hvis du blir spurt, skriver du inn sikkerhetskoden.

• Trykk på "OK"-knappen for å bekrefte at du vil slette minnet på enheten. Vent til telefonen starter på nytt.