Nnywellness.com

Hvordan å male en bil med bil maling


Hvordan å male en bil med bil maling

Hvis bilens lakk er skadet, eller du er klar for en endring i maling farge, er maling bilen med bilen maling en relativt enkel oppgave. For å gjøre det riktig slik at den varer, må bilen være primet og malt med bilen maling. Andre typer maling risikerer chipping og peeling fordi de ikke er laget for å vare i elementene på varmt metall. Starter med riktig auto primer og maling vil sikre at du får en profesjonelle jobb.

Instruksjoner

• Sand bilen for å fjerne rust, rusk og utvendig maling som peeling eller flassing. Sliping bilen hjelper også den nye primer og maling for å overholde. Hvis det er noen sprekker i maling, fyll med kroppen filler og sand ned å overflaten selv med resten av bilen.

• Tape av alle deler av bilen som du ikke vil å male. Dekk områdene med avisen før taping av å sikre at ingen maling får på disse områdene. Dekke hjulene med avis og bånd ut også for å unngå male få på dekkene.

• Hell primer i spray pistol og start med sprøyting et papirark. Dette vil hjelpe noen tresko eller bobler komme ut av pistolen før du begynner å spray bilen. Spray primer på bilen i fort, selv, lange slag. Korte støt spray vil føre primer å dryppe. Du må bruke flere lag med primer for å få selv dekning. La bilen tiden tørke mellom hvert lag med primer.

• Rengjør spraymaling pistol i forberedelse til auto maling.

• Hell bilen maling i spray pistol. Flytt bred slag i medium tempo. Hver pels bør ta et par går fra spray pistol. La hvert lag tørke før du legger til på et annet lag. Dette vil bidra til å sikre at du har fargen du før du legger til flere maling som kan gjøre det mørkere.