Nnywellness.com

Hva er en Cl2 høyttalerledningen?


CL2 er spesielle karakteren høyttalerkablene laget med sikkerhet og varmebestandig i tankene. Det kan hende du nysgjerrig på hvorfor disse trådene finnes, og om du skal bruke dem. De er en investering som kan spare deg for mye trøbbel med forsikringsselskapene i tilfelle brann.

Hva er en CL2 høyttalerledningen?

CL2 høyttalerkablene er spesielt populære ledninger formålet er for installasjon i veggene. De er nøye gjort og kontrollert for å sikre beskyttelse mot eksponering for store mengder varme, inkludert den som genereres av den gjeldende går gjennom kabelen, og er isolert med plast.

Hvorfor bør jeg få denne slags Wire?

Hvis du vil kraftig beskyttelse mot brann forårsaket av varme eksponering for dårlig isolert kabler, investere i CL2-karakter speaker ledninger, selv om de er litt kostbar. Forsikringsselskapet ser vanligvis på alt når du gjør et krav etter en brann, så det ville gagne deg i et slikt tilfelle at du hadde brukt innvendige kabler som ble sertifisert for brann forebygging. Hvis de finner du brukte standard lydkabler innenfor murene, kan de nekte kravet.

Råd om hvordan du installerer CL2 ledninger

Du bør aldri installere noen wire for nær til 110-210-volts interiør elektrisk nåværende, aldri installere det nær alt som kan forårsake plast å smelte, og sørg alltid for at ledningen er godt plassert og ikke løs.

Må jeg absolutt kjøpe CL2 rangerte ledninger?

Du kan bruke vanlige audio-kablene for i-vegg installasjoner. Forsikringsselskapet kan imidlertid uenig og nekte brann krav uansett om brannen ble forårsaket av lydkabler. Den mest klok beslutningen kan du for installasjonen er å investere litt mer penger i en CL2 høyttalerledningen.

Er det høyttalere med disse trådene?

Du vil sannsynligvis måtte gå til en spesiell maskinvare butikk å kjøpe disse kablene deg. De fleste konvensjonelle lydsystemer med ledninger inkluderer bare standard lyd kabler.