Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg en frontlys på en Chevy banebrytende?


Det er viktig å erstatte frontlyktene på din Chevrolet TrailBlazer de brenne. Kjører med feil frontlykter reduserer veien visjon og gjør det vanskelig for motgående drivere se kjøretøyet.

Erstatning pærer

Banebrytende bruker 9005 og 9006 pærer frontlykter.
Chevrolet TrailBlazer bruker to pærer for frontlykter: 9006 for lave bjelker og 9005 for høy. Begge kan kjøpes i de fleste bildeler butikker. Berør glass erstatning pæren med bare hendene. Oljer fra fingrene kan forårsake aktiveringspunkt til skjemaet på pære, redusere levetiden.

Fjerne grillen

For å adgang frontlys, må grillen fjernes. Det holdes på plass av 11 klipp, 10 på den ytre overflaten og 1 i midten. Fjern forsiktig 10 klippene for hånd. Det er 4 på grillen, 2 på bunnen og 2 på hver side. Når klippene er fjernet, og trekk forsiktig grillen. Det siste klippet ville popmusikk ut fra midten av grillen som du trekker. Fjern grillen og sørg for å lagre klippene på et trygt sted som de vil være nødvendig å koble grillen.

Erstatte frontlyktene

Frontlys samlingene holdes i ved å skyve kategoriene over hver montering. Trekke opp disse kategoriene fjerne samlingene. Koble siden markør wire og elektriske kontakten fra baksiden av samlingen frontlys. Trekk forsamlingen ut av bilen og fjerne gummi dekslene på baksiden til pærene. Trekke ut de gamle pærene, og skyv nye. Koble gummi dekker, og plasser forsamlingen tilbake i bilen, og pass på å legge både siden markør wire og elektriske kontakten. Trykk ned i kategoriene skyve og lukke panseret. Koble igjen grillen gjeninstallerer alle 11 utklipp. Test frontlyktene før kjøring.