Nnywellness.com

Hvor å konvertere ITunes-musikk til ubeskyttet MP3s


Å ha en av av iPod-spillere på markedet er fantastisk, bortsett fra at filene må lastes inn i iTunes-programmet og ikke er kompatibel med noe annet, ikke engang en MP3-spiller eller spilles av på en datamaskin. Utformet for å hindre piratkopiering, har beskyttelse av iTunes gjort portabilitet fra ett sted til et annet en problemfri.

Instruksjoner

• Prøve å brenne iTunes-musikk på en CD og iTunes videoer på en DVD ved hjelp av en datamaskin. Apple kan denne prosessen uten bekymringsfull om opphavsrett eller forstyrrelser fra DRM-filer filer digital rights management som beskytter iTunes i deres ACC eller MP4-format.

• RIP filene fra fersk brente CDen eller DVDen tilbake på datamaskinen og velger filtypen foretrukket. Dette er et godt alternativ til å konvertere bare en håndfull av filer. Det er arbeidsintensiv og koste uoverkommelige for de som ønsker å konvertere et helt bibliotek av tusenvis av filer, som fungerer bedre med programvare.

• Finne ut hvilket nivå av computer kunnskap du har, og hvis du ønsker å betale for programvaren nødvendig. Flere programvarealternativer fjerne DRM-filer, andre konvertere til MP3-format, mens andre kan konvertere til en rekke formater. Noen er gratis, men krever mer kunnskap å installere og drifte.

• Vite hvilke operativsystem du har, og finne et programvaresystem som er kompatibel. Programmer som Audacity fungerer med nesten alle typer operativsystem, men lyd kapre fungerer på Mac OS X bare.

• Avgjøre om konverteringsprosessen er nok for det du trenger, eller hvis den faktiske DRM-filen må fjernes. Programmer som lett WMA og Koyote konvertere filer til MP3 og andre formater, men fjerne ikke filen.