Nnywellness.com

Hvordan sette sveising Wire fart og spenning


Når du angir sveising wire fart og spenning for en jobb, kan det være det mest frustrerende delen av sveising. Hvis de to som arbeider sammen for å finne riktig karakteristisk for bue som du er en prosess som varierer fra maskin til maskin. Du må lære maskinen samt hvordan å sette de to.

Instruksjoner

• Vet du at å balansere de to innstillingene. Når du endrer sveising wire hastigheten, må du også endre spenningen. To har å være rett overfor hverandre.

• Begynn med å flytte wire hastigheten sakte. Du må også endre spenningen. Hver gang du endrer hvilke materialer som du arbeider med, må du alltid endre to.

• Justere spenningen nedover eller oppover når du endrer materialer. Dette gir ikke type bue som du ønsker med mindre du også endre wire. Husk at to går hånd i hånd. Flytte en, og Flytt andre i uteksaminert trinn.

• Teste sveis hver gang du øker eller reduserer enten wire fart eller spenning for å balansere endring av andre. Hvis du har blitt gradvis økende andre, på et tidspunkt kan du finne den rette kombinasjonen.

• Husk at hvis wire hastigheten er for lav, fører det til sprut og dårlig sveising. Hvis det er for høy i forhold til spenningen, føler du banke i sveisepistol.