Nnywellness.com

Hvordan overføre Google Earth kart til en Garmin Rino


Når du overfører Google Earth kart i din Garmin Rino, kan du åpne dataene på håndholdte mobil GPS-enheten. Det er ikke så enkelt som å flytte filer, men fordi Rino ikke støtter automatisk Google Earth filer. Når filen er i riktig format, skjønt, flytte den er rask nok til at du vil være på ditt neste eventyr på kort tid.

Garmin Rino filtyper

Garmin Rino, som en GPS­enhet, støtter bare bestemte filtyper. Det støtter ikke KML-filer som er standard filtype for Google Earth kart. For å lese Google Earth filer på Rino, endrer du den til en filtype som Garmin kan tolke. Garmin Rino, som de fleste GPS enheter, støtter filtypen GPX.

Nedlasting av jorden kart

Hvis du vil eksportere kartet fra Google Earth, klikk filikonet, og klikk deretter "Export KML." Ønsker du hele kartet, klikker du "Hele kartet." Hvis ikke, Velg laget du vil eksportere. Klikk "Export" og lagre filen på datamaskinen.

Konvertere filer

Siden Google Earth KML-filer ikke støttes av Garmin Rino, konvertere filer fra KML til GPX. Mange filkonverteringsprogrammer er tilgjengelig online, inkludert KML2GPX, GPS Babel og GPSies konvertere. Slik konverterer kartet, Velg KML som input og GPX avgang. Laste KML-filen du lagret, og starte konverteringen. Lagre den konverterte GPX-filen på datamaskinen.

Laste opp til Rino

For å laste opp GPX-filen du opprettet til din Garmin Rino, må første enheten være koblet til datamaskinen med en mini USB til USB-kabelen. Når koblet, vises Garmin som en flyttbar stasjon under "Datamaskin". Åpne Garmin-stasjonen, og åpne deretter mappen GPX. Dra GPX-fil du konvertert og lagret i mappen GPX på Garmin. Fjern Garmin fra datamaskinen, og filen vil være tilgjengelig på din Rino.

Hvis din Rino har en slot for SD-kort, kan du laste inn SD-kortet i datamaskinen og sette kartene på SD-kortet. Når du er ferdig, sett SD-kortet tilbake i RIno.