Nnywellness.com

Instruksjoner for bruk av RCA CD klokkeradio modell RP5605-A


Produsert av RCA delingen av Audiovox, RP5605A er en CD-spiller / klokke radio combo med en praktisk backup batteri funksjon. I tillegg til å gi nøyaktig digital tid holder, lar den RP5605A alarm funksjonen deg våkne til din favorittradiostasjon eller CD. Sette opp din klokkeradio med RCA RP5605A CD for første gang er enkelt og tar bare minutter.

Instruksjoner

• Plugg din klokkeradio med RCA CD i en standard strømuttak. Åpne batterirommet på bunnen av klokkeradio og installere et 9 volts batteri ifølge polariteten angitt på rommet døren.

• Stille din RCA klokkeradio. Trykk på "Klokke sett" knappen på radioen for å få tilgang til tidsinnstilling modus. Bruk "Forward" og "Tilbake" pilknappene til å justere klokken til riktig klokkeslett vises. Hold øye med klokken AM/PM-indikatoren slik at klokken er satt til riktig tid på dagen. Trykk på "Klokke sett" knappen igjen for å gå ut av tidsinnstilling modus.

• Trykk "Radio på" til klokkeradios radiofunksjonen. Lysbildet "Band/AM-FM" bytte til venstre eller høyre for å velge mellom AM og FM radio band. Finn "Tuning" skiven på høyre side av klokken radioen; rotere ringe til ønsket vises på displayet.

• Trykk på "Play" knappen til klokkeradios CD modus. Åpne CD-skuffen og sett inn en CD; Trykk på "Play" igjen for å starte avspilling. Bruk "Fram" eller "Tilbake" pilknappene for å hoppe til neste spor eller gå tilbake til en tidligere spor; Trykk og hold "Fram" eller "Tilbake" pilknappene for å spole fram eller tilbake sporet som avspilles.

• Bruk klokkeradios kjølvannet funksjonen for å stille inn alarm. Trykk på "Våkne tid" og bruke "Fram" eller "Tilbake" pilknappene for å velge ønsket våkne tid. Trykk på "Våken modus" gjentatte ganger for å velge en kjølvannet kilde; Velg mellom "Våkne til alarmen," "Våkne til Radio" eller "Våkne til CD" alternativer. Trykk på "Stop"-knappen for å slå av kjølvannet alarmen når det høres; alarmen vil gjenta samtidig dagen. Trykk på "Våkne Mode"-knappen gjentatte ganger til ingen kjølvannet modus indikatorlys vises på skjermen å avbryte funksjonen kjølvannet.

Tips og advarsler

  • Trykk og hold "Forward" og "Tilbake" pilknappene når sette å forårsake tallene øke eller redusere raskere.
  • RCA CD klokkeradio modellene kommer med en begrenset garanti fra produsenten. Hvis klokken radioen er feil, kontakt Audiovox eller RCA kundestøtte for assistanse.