Nnywellness.com

Hvordan lage iPod Nano ser kult


Hvordan lage iPod Nano ser kult

IPod Nano ble utgitt i 2005, og det ble raskt den høyeste selge musikkspilleren av alle tid. Del av det som gjorde det spesielle og grunnen til det heter Nano - er fordi det er en relativt liten enhet, selv for en MP3-spiller. Siden sin debut, har Nano gått gjennom flere lysbildeoverganger, blant annet fremskritt i teknologi, samt dens generelle utseende. Hvorvidt du har den nyeste iPoden Nano, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre det ser kulere.

Instruksjoner

• Sette en sak på den. Du kan kjøpe tilfeller online eller på butikkene for så lite som $5 per tilfelle. De kommer i forskjellige farger. Noen kan også knytte til arm eller belte, som er praktisk for drift. Tilfeller beskytte din Nano fra riper eller søl.

• Opprette en iPod Nano huden. Dette er en tynn, flyttbare dekker med en unik design på den. Flere nettsteder kan du opprette et egendefinert skall design online (se ressurser). Huden vil bli levert til deg i posten, med instruksjoner om hvordan å følge det iPod.

• Gjør det en klokke. IPod Nano 6G er mindre enn sine forgjengere, så det kan lett konverteres til en klokke. Den har en app som gjør enhetens ansiktet ser ut som en urskiven. Egendefinerte stropper finnes å holde Nano 6G og vise sitt ansikt.