Nnywellness.com

Winegard 7698P spesifikasjoner


Winegard HD 7698 P TV-antenne er utformet for å motta over-the-air HD-signaler. Siden digital overgangen i februar 2009, kan de fleste utendørs antenner tidligere å plukke opp over-the-air signaler ikke overføre til TV. Hvis du ikke ønsker å bruke kabel og foretrekker en etersendt signal, kan Winegard antennen være hva du leter.

Signalstyrke

Informasjonen fra Winegard om dette HD-antenne inkluderer 64 aktive elementer med mindre vind lasting, som er utformet for å gi en mer konsekvent og tilkobling. Styrken til denne antennen, som er sterkere enn de fleste på markedet, er rettet mot personer på landsbygda som trenger takmonterte antenner å ta opp signaler uten en masse forvrengning.

Utvalg

Denne antennen intervallet overskrider de fleste andre HD-antenner i prisklasser under dette. Anslått området for denne antennen er mer enn 60 miles for UHF signaler og 70 miles for VHF. Ifølge Winegard, kan antennen enkelt stille stasjoner 2 til 6 i de fleste områder fordi de sendes på høyere ubrukte UHF eller VHF frekvensene, avhengig av hvor du bor. Den 7698 modellen har 35 UHF og 29 VHF elementer henholdsvis.

Dimensjoner

Bommen lengden, et mål brukes til å fastsette en antenne størrelse og effektivitet, er 168.25 inches. Den maksimale bredden på 7698 kan utvides til 53,5 inches og den loddrette høyden er i ro på 33 inches. Elementet diameter måler 3/8 inches med en 101-tommers svingradius. Fraktvekt er 17 pounds.

Hva er inkludert?

Antennen er vanligvis montert på hustak i hjemmene, og denne modellen fra Winegard er intet unntak. Det er hvorfor selskapet tilbyr også montering materiale til sikkert fest antennen til sin base. Koaksialkabelen brukt i denne modellen er en 75 ohm tilkobling og tilbys også.