Nnywellness.com

Hvordan til GPS spore en telefon


GPS-mottakere finnes på et økende antall mobiltelefoner. Disse GPS-tilbud kan brukes for grunnleggende kjøring og gåavstand og for mer komplekse formål som geo-merking bilder og sporing ned familie og venner via ulike programmer.

Instruksjoner

Hvordan spore en GPS-aktivert telefon

• Finn ut fra teleoperatøren hvis telefonen har en innebygd GPS sporing program eller et program er tilgjengelig for nedlasting. Hver operatør tilbyr egne tjenester som du kan lære om ved å ringe kundeservice tall. De fleste av disse tilbys carrier-programmer kommer med en månedlig avgift.

• Finne programvare til bruk med telefonen GPS-basert. Handango og Mobihand er populære nettsteder som tilbyr betalt programvare for tusenvis av ulike telefoner. FreewarePocketPc tilbyr gratis programvare som kan møte dine behov.

• Bestem om enhetens operativsystem støttes av programvaren du velger før du laster ned. Du finner informasjon om krav på de fleste mobile app nedlasting nettsteder.

• Dataoverføre og installere GPS-programvare. Vanligvis vil det være en fil som må installeres og en "Les meg" filen med det installasjon arkiv. Åpne filen "Les meg" for å lære installasjonsprosessen.

• Følg bruk retningslinjene for programmet. De fleste store programmer vil tilby "på-app" instruksjoner som veileder deg gjennom prosessen med sporing enheten på forskjellige måter.