Nnywellness.com

Android Apps FAQ


Som reklame for tilgjengelig Android apps blir stadig mer vanlig, kan du finne deg selv avhør hva hype er alle om. Du kan merkelig spørsmål kjente Android brukere om apps og funksjonaliteten, bare for å motta standardkommentaren, men vage eller, i noen tilfeller helt for teknisk svar som ikke klarer å avklare din forvirring. Har fast, objektive svar på vanlige app spørsmål kan belyse begrunnelsen bak Android glød at noen av dine venner og familie kan vise.

Apps definert

Android apps er liten Java-baserte programmer som kan lastes ned og installeres på enheter som bruker Android operativsystem. Programmert av Android-utviklere å trekke på de ulike funksjonene i en smarttelefon og bruke dem på nye måter, gir apps alternative funksjonalitet ved å supplere den eksisterende programvaren med nye programmering. Apps består vanligvis av en navigasjons grensesnitt og flere prosesser som kjøres i bakgrunnen til å utføre bestemte oppgaver.

Typer programmer

Med hundretusener av programmer tilgjengelig på Android Market er formålene disse små biter av programmering tjene tilsynelatende utallige. Apps for streaming av video er tilgjengelig fra selskaper som Netflix og Hulu streaming musikk tilbudene kommer fra kilder som Pandora og Last.fm. GPS-baserte programmer kan du finne nye restauranter i ditt område og gi omdreining-av-omdreining styringen instruksjoner på hvordan du kommer dit. Andre programmer for musikk identifikasjon, spill, få lokale filmen, planlegger en tur, organisere daglige oppgaver, matlaging, bank, dating og lage alle finnes på Android Market.

Få Apps

Laste ned programmer kan oppnås gjennom i innfødte grensesnittet for Android Market. Fra Hjem-skjermen, kan du åpne programmet skuffen og trykk "Markedet" for å åpne. Bruk søkefeltet til å jakte for bestemte programmer eller bruke kategorivisningen for å lese apps etter typer funksjonaliteten de tilbyr. Når du er klar til å laste ned et program, bare trykk navnet og følg den skjermen for å starte installasjonen. Når programmet er installert, er det da tilgjengelig fra programmet skuffen.

App vurderinger

Nedlasting for mange programmer kan til slutt føre til plagsom tekniske problemer. Noen programmer bruke opp store mengder minne og vanligvis kjører i bakgrunnen ukontrollert, komplikasjoner med lav systemressursene og en rask strøm kan lure deg til å tro at er maskinvaren på telefonen feil. Som med datamaskiner, malware programmer også begynner å vises på markedet, sammen ofte innocuously med tilsynelatende legit programmer. Etter installere noe program, er det viktig å observere en Android-enhet atferd og avinstallere programmet hvis merkelig problemene begynner å oppstå.