Nnywellness.com

Hvordan koble opp dobbelt vekselrettere


Makt vekselrettere er en stor del av solenergi systemer. Disse enhetene brukes til å konvertere likestrøm til vekselstrøm. Koble to vekselrettere til samme kan DC strøm feed gjøres ved hjelp av buss barer. Disse barer er vanligvis laget av solid kobber. Noen barer kommer pre-boret, mens andre er boret på en etter behov. Dobbel vekselrettere brukes til å gi ekstra strøm når en inverter ikke kan håndtere den elektrisk belastningen på systemet.

Instruksjoner

• Montere både makt vekselrettere ca 2 inches fra hverandre. Montere de to kobber buss barene 4 inches fra makt vekselrettere. Hver buss bar bør ha en separasjon av minst 4 inches også. Disse barene tillates ikke å berøre etter installasjon.

• Merke en bar "Positiv" og den andre linjen "Negativt." Kutt to svarte ledninger og to røde ledninger som går fra inverter inngangseffekt tilkoblingene til buss barer. Fjerne en halv tomme isolasjon av endene av hver ledning.

• Koble en ende av første røde ledningen til den positive inndataterminal av makt inverter. Koble den andre enden av denne ledningen til den positive buss bar. Gjenta denne prosessen for andre makt inverter. Koble den ene enden av svarte ledningen til den negative eller bakken terminalen på inverter, og koble den andre enden av svarte ledningen til den negative buss bar.

• Koble en tredje ledningen til buss bar og kjøre den tilbake til positiv terminalen batteriet. Kjøre en svart ledning mellom den negative buss bar og den negative terminalen på batteriet. Sikre alle buss bar tilkoblinger ved å sette skruene inn buss bar og stramme skruene for å feste ledningene.