Nnywellness.com

Finne ut om du trenger et hjem sikkerhet kamera med en mikrofon


Men det ikke er mulig å kjøpe et hjem sikkerhetskamera med lydmuligheter bygget i, kan du legge til lydfunksjoner et kablet hjem sikkerhetskamera med en ekstern mikrofon. Men, er lyd noe du virkelig trenger å ha?

Instruksjoner

• Vurdere ditt hjem sikkerhetsbehov og hva du skal bruke video sikkerhet kameraet eller kameraer for: ønsker du et hjem sikkerhetskamera å se babyen mens han eller hun er napping, kan du lyd slik at du kan høre at han eller hun har begynt å gråte; på samme måte kan du et hjem sikkerhetskamera med lyd på hjemmekontoret. Hvis du vil spille inn lyd, kommer du til å trenge en mikrofon.

• Se på ulike typer kameraer når du har bestemt hva du skal bruke hjem sikkerhet kameraet eller kameraer for. Vær oppmerksom på at å velge en trådløs kameraet i nesten alle tilfeller vil være utelukket.

• Vurdere hvor mange av områdene som du skal bruke kameraer i at du skal kunne spille inn lyd; Du kan for eksempel vil ha et kamera med lyd i barnerommet, men ikke trenger det i kameraet du har fokusert på TVEN og stereoutstyr.

• Nøye vurdere dine behov; legge til lyd kan være dyrt og, hvis formålet er bare overvåker det sannsynligvis gir ikke mening å investere i en mikrofon for hjemmet ditt sikkerhetskamera.

Tips og advarsler

  • Vil ha lyd? Du må få en ekstern mikrofon: bare overvåkningskameraene laget for Forsvaret har innebygde mikrofoner.
  • Det er ulovlig å spille inn lyd uten den andre personens samtykke i alle 50 delstater i USA.