Nnywellness.com

Hvordan installere en BOV på min Subaru WRX STI


Hvordan installere en BOV på min Subaru WRX STI

En slag av ventil (BOV) er en enhet som åpninger turbolader boost - ekstra luftstrøm--til atmosfæren mellom SKIFT når en turboladet motor er i løft modus, hvilken muligheten det genererer positiv luftstrøm. Uten BPV eller BOV, vil det være turbulens problemer når gass kroppen åpner og lukker. Boost generert av turboladeren må gå et sted, og en BPV recirculates luften, mens en BOV kanaler det atmosfæren. Siden Subaru WRX STI er utstyrt med en omløpsventil fra fabrikken, er installasjonen en Bov en enkel prosess for fjerning av BPV og erstatte den med BOV.

Instruksjoner

• Parkere din STI og sørge for at motoren er kald. Midtstilt øverst på motoren vil du se intercooleren, en stor metall varmeveksler som ser ut som en radiator. Koblet rett utenfor er intercooleren på en plastslange fabrikken omkjøringsvei ventilen (BPV) koblet til to slanger (en stor, en liten) via metall klemmer.

• Fjerne fabrikken boltene som holder BOV til disse slanger med en 12mm kontakt, og deretter fjerne BPV. Bruk pluggen i BOV kit for å blokkere den største av de to slangene. Større slangen var resirkulering slange som ruter luft fra fabrikken BPV tilbake til inntaket manifold.

• Installere din BOV på fabrikken plasseringen, gjenbruke fabrikken pakningen fra fabrikken BPV. Koble liten fabrikk slangen til BOV med maskinvaren leveres med din BOV.

• Periodisk sjekk boltene rundt BOV at alle tilkoblinger er tett mellom intercooleren og BOV.