Nnywellness.com

Hvordan å falle i olje Pan i en Toyota Corolla


Toyota Corolla bileiere kan endres i olje pan i sine kjøretøyer når skaden skjer med den. I olje pan for Corolla er annerledes avhengig av modellåret av kjøretøyet, som er prosessen for å slippe den. Toyota har produsert Corolla siden 1966 gjennom 2008. Den mest populære generasjonen er den tiende, inkludert modell år fra 2005 til 2008 med 1ZZ-FE motor.

Instruksjoner

• Bruk en jack og jack står til å løfte og støtte bilen. Jack's produsent gir informasjon om hvordan du gjør dette trygt.

• Tappe olje fra Corolla ved å finne olje pan under bilen, omtrent halvveis mellom to dekk på bunnen av motoren. Plasser en olje drypp kokekaret under i olje pan, bruker en skiftenøkkel for å dislodge olje pan pluggen fra baksiden av olje pan og deretter at oljen renne i minst ti minutter.

• Åpne panseret på bilen og bruke en fastnøkkel til å koble fra batteriboksen som er plassert helt foran motoren negative batterikabelen. I kjøretøy kollisjonspute, vent minst 90 sekunder før du går videre.

• Skyv under bilen og bruke en fastnøkkel til å fjerne den under dekke av bilen, fjerne alle skruene som holder den på plass. Deretter bruke skiftenøkkelen fjerne foran eksosrøret, som ligger over i olje pan.

• Fjerne olje pan bolter og nøtter fra rundt ytterkanten av olje pan. Fjern hver bolt i en krysser mønster ved å fjerne en bolt deretter fjerne en bolt på motsatt side av olje pan. Støtte med hånden for å unngå å miste pannen.

• Klipp av anvendt sealer på i olje pan og motorblokken som kan være en gang i olje pan faller av.