Nnywellness.com

Hvordan angir jeg en motorsykkel på et stativ?


Hvordan angir jeg en motorsykkel på et stativ?

Motorsykkel stands er et nyttig verktøy for å utføre ulike oppgaver for vedlikehold og reparasjon. Selv om står kommer i forskjellige former og størrelser, er en center stand den vanligste typen funnet på en motorsykkel. Integrert direkte på motorsykkelens ramme, center står gir et solid grunnlag for å støtte motorsykkelen gir eieren fullstendig tilgang til bakre dekk, kjede og bremser. Mens det synes å være en enkel oppgave, kamp de fleste motorsyklister å sette deres motorsykkel på sin center stand. Ved hjelp av riktig teknikk, men kan hjelpe løfte den tyngste av motorsykkel på sin stand med letthet.

Instruksjoner

• Velg et nivå område og parkere motorsykkelen på kick stå.

• Plasser deg selv til venstre av motorsykkelen. Trykk venstre styret og rammen i nærheten den sete eller bakre støtdemper. Løft motorsykkelen i oppreist stilling.

• Plass høyre fot på center stås tang, spaken stikker ut fra bunnen av motorsykkelen nær kick stå. Trykk den stå tang ned mot bakken. Vipp motorsykkelen litt til begge center stås føttene er plantet på jorda.

• Løft oppover på styret og ramme mens du trykker ned fast center stås tang. Bruk din kroppsvekt for å gi ekstra utnytter å løfte motorsykkelen på sin stand. Øke kick stå når motorsykkelen er satt på sin center stand til unngå snubler over den.

Tips og advarsler

  • Praksis sette motorsykkelen på sin center stand til det blir andre natur.
  • Ikke press armene og tilbake mens løfte motorsykkelen på sin stand. Bruk hele kroppsvekt for å løfte motorsykkelen.
  • Kontroller at center stås fot er godt plantet på bakken løfter motorsykkelen for å hindre utilsiktet tips-over.