Nnywellness.com

Hvordan du knytter en lisens Plate til Front støtfanger med ingen hull


Hvordan du knytter en lisens Plate til Front støtfanger med ingen hull

Ikke alle bilen er utstyrt med forborede hullene i fremre støtfanger, som gjør det litt vanskelig å legge ved en lisens tallerken. Noen drivere foretrekker selv å forlate foran støtfangere av sine biler uten noen bilskilt. Det er noen delstater, men som krever bilskilt installert på foran støtfangere av alle kjøretøyer. Dette nødvendiggjøre ikke bore hull for å knytte en lisens plate; egentlig er det relativt enkelt å legge ved en lisens Tallerken fremre støtfanger - alt du trenger er en ikke hull lisens plate brakett sett, tilgjengelig fra bilprodusenten.

Instruksjoner

• Utsett slep kroken montering poeng ved å fjerne hetten. Dette er vanligvis funnet på passasjerens side av front støtfanger. Bruke en flat skrutrekker eller en flytting verktøyet, hvis følger med i pakken. Pass på å holde lokket på et sted trygge, som hanskerommet, i tilfelle du ønsker å installere det på nytt senere.

• Fest bolten no-hulls kort på slep kroken ved innsetting bolten og ved hjelp av inkludert skiftenøkkelen for å skru den på plass.

• Knytte nummerskilt brakett til bolten, og deretter bruke lås vaskemaskinen for å stramme braketten på plass. Pass på at nummerskilt brakett er nivået før stramme lås vaskemaskinen.

• Bestemme høyden du ønsker platen på støtfangeren og fest deretter valgfritt nummerskilt høydejustering braketten til allerede fastened braketten, skiver og lås nøtter følger med i pakken. Sørg for at du knytter disse brakettene på identiske høyder på venstre og høyre side av viktigste braketten.

• Knytte din lisens tallerken til braketten, med skruer, skiver, nøtter og skiftenøkler inkludert i installasjonen kit. Merk at for mange sett du må bøye brakett og plate litt for at platen sitte flatt.