Nnywellness.com

Hvordan å oppdatere programvaren på en Alpine IVA-W505 navigasjon


Hvordan å oppdatere programvaren på en Alpine IVA-W505 navigasjon

Den Alpine IVA-W505 er i dashbordet mottaker og stereoanlegg, utformet for å gi deg de nyeste Mediealternativer til bilen din. Dette inkluderer tilkoblinger for en iPod eller andre MP3-spiller, CD-tekst og et navigasjonssystem. Noen ganger må du oppdatere programvare og firmware kjører på Alpine stereoanlegget. Dette gjøres med grunnleggende USB glimtet kjøre og gratis nedlasting fra webområdet Alpine.

Instruksjoner

• Åpne nettleseren og gå til webområdet Alpine.

• Velg funksjonen "Støtte", så velge "Bilstereoanlegg" og velg "IVA-W505" som enheten du vil oppdateringer.

• Klikk "Nedlastinger" siste filnedlastinger vises på skjermen. Klikk nedlastingskoblingen for å laste ned filer direkte til datamaskinen.

• Koble en ny USB glimtet kjøre til datamaskinen (eller minst en glimtet kjøre med ingen lagrede filer), klikk "Start", "Datamaskin" og dobbeltklikke ikonet flyttbar enhet.

• Klikk og dra de nedlastede filene til det åpne vinduet. Når filene er ferdig kopiert, høyreklikker du ikonet USB glimtet kjøre og velge "Kaste ut" fra rullegardinmenyen. Koble USB-flashstasjonen til USB-porten på Alpine IVA-W505 og programvareinformasjonen oppdateres direkte til stereoanlegget.