Nnywellness.com

Hvordan å male klipp


Hvordan å male klipp

Metall krever noen ganger fjerning og utskifting for å reparere paneler som ikke er sveiset sammen. I de fleste tilfeller kan disse utklippene fjernes og deretter brukt igjen fordi metallet deformerer, og kan ikke være bøyd tilbake i form. Derfor sliping av klippet er den beste måten å fjerne det, og unngå å skade metall som klippet kobler. Den likeledes innrømmer du å fjerne utklippet lett hvis det er oppstått stål i motsetning til stål.

Instruksjoner

• Passer sliping platen inn i dør jeksel, og deretter sette på vernebriller. Sliping kaster ikke bare metal gnister, men også deler av sliping platen.

• Juster sliping platen over den bøyde delen av klippet der to tilkoblede paneler møtes. Det er lettere å se hva du gjør når sliping klippet fra denne posisjonen, i motsetning til flat av klippet, og du er mindre sannsynlig å skade panelene.

• Grind bøyd kanten av klippet, slik at bare kanten sliping platens touch klippet. Gjøre flere lyset passerer med vinkelsliperen til klippet er fullt bakken i to separate deler. Når dette er gjort, bør klippet falle fra de to panelene.

Tips og advarsler

  • Hvis klippet ikke faller fra de to panelene etter at det har vært bakken ned, kan du bruke et par nål nebbtangen for å fjerne den.
  • Vinkelsliperen vil fjerne materiale raskt. Vær forsiktig for å unngå å bruke for mye press på jeksel, som kan skade panelene under klippene.