Nnywellness.com

Hvordan du justerer en Alternator en 2002 300M


Chrysler introdusert i 300M i 1999 på den automaker LH plattform. Base modell, spesielle og Pro er modell var utvalg av alternativer for 2002 300M. Base og spesielle modellen hadde en 255-hestekrefter, 3,5-liters høy effekt V-6, og den Pro kom utstyrt med en 3.5-liters 250 hestekrefter motor. Motorstørrelse versus trange motorrommet gjør tilgang til dynamoen moderat til vanskelig. Fjerning av andre komponenter under panseret er nødvendig å få tilgang til strammer.

Instruksjoner

• Øke panseret på 300M. Fjern de fire skruene for radiator core støtte dekning. Bruk en ratchet og socket for å fjerne skruene.

• Løsne låsing mutteren foran den strammer skivene ratchet og socket. Slå strammer innstilt bolten med å stramme Dynamo beltet, eller mot klokken å løsne beltet. Installere en belte spenningen måleren på beltet, halvveis mellom dynamoen og den store Veivaksel skivene midten nederst av motoren. Feste eller løsne Dynamo beltet til måleren indikerer beltet har 190 pund av trykk for et nytt belte eller 120 pund av trykk for en brukt beltet.

• Stram strammer låsing mutteren til 40 fotpund med en momentnøkkel og socket. Installer radiator øvre kjernen støtte deksel og bolter. Boltene tettsittende ratchet og socket.