Nnywellness.com

Hvordan å sette H700 i tilkoblingsmodus


Motorolas H700 Bluetooth-hodesettet er kompatibelt med mange Bluetooth-aktiverte telefoner. Den kompakte størrelsen gjør det til et populært valg i verden av håndfrie hodetelefoner. Hvis du har nettopp kjøpt en H700, er det noen skritt du må ta for å få den klar til bruk med telefonen. I tillegg til det interne batteriet, må du også opprette en klarert tilkobling mellom Motorola H700 og den kompatible Bluetooth-telefonen. Dette omtales som sammenkoblingen og generelt bare må gjøres en gang.

Instruksjoner

• Hold boom mikrofonen lukket. Koble til H700 til laderen og tillate det å lade helt. Dette vanligvis tar ca to timer - indikatorlys ville omdreining grønn å vise lading er fullført.

• Koble headsettet fra laderen. Sikre telefonen er i området og klar til å finne en ny enhet før du setter din H700 i tilkoblingsmodus.

• Vend bom mikrofon open. Indikatorlyset slår solid lilla vise at hodetelefonen er i tilkoblingsmodus. Hvis du har brukt hodesettet tidligere med en enhet, kontrollerer du at enheten er slått av før du åpner bommen. Indikatorlyset blinker kort, og bli stadig tent for å vise det er klar for sammenkobling.

Tips og advarsler

  • Når du kobler til din H700, kan din telefon be om en tilgangsnøkkel. Motorola H700 tilgangsnøkkelen er "0000."