Nnywellness.com

Hvordan å reparere et klimaanlegg i en bil


Hvordan å reparere et klimaanlegg i en bil

Hvis du slår på klimaanlegget og ingen kald luft kommer ut, er bilen mest sannsynlig av freon. Reparere klimaanlegget opplading freon med bruk av en kan av freon og tjenesten slange. Alltid konsultere brukerveiledningen eller din mekaniker før opplading for å sikre at freon riktig kjølemiddel, bestemme freon kapasiteten av din bil og finne tjenesten AC passer i motoren. Bare kan legge mange biler bygget før 1995 tar en eldre type kjølemediet som en lisensiert bilreparatøren.

Instruksjoner

• Fest slangen vedlegg ventilen kan av freon. Punktering can's segl ved å slå i ventilen. Ventilen slått i vil holde åpningen på kan lukkes. Slå ut ventilen for å slippe akkurat nok freon å fylle slangen og presse ut stående luften, og deretter snu i ventilen for å tette igjen åpningen på kan.

• Ta hetten av lav side press klimaanlegget tjenesten montering og fest den motsatte enden til tjenesten slangen. Gjøre dette så raskt som mulig etter punktering forseglingen på kan. Pass på å ikke koble slangen til høy side montering, idet denne kanne anledning en backfire. Hold kan oppreist, og ikke tipp det som dette vil føre til freon å lekke.

• Start kompressoren i klimaanlegg systemet starter din bil og snu klimaanlegget høye. Kompressoren må være på å effektivt suge freon fra kan i systemet.

• Slå ut ventilen på slangen å løslate freon. Vent kan å tømme. Når tømt, slå av bilen. Lukke ventilen på slangen og fjerne den passende enden. Erstatte utrustning lokket.

Tips og advarsler

  • Større kapasitet systemer kan kreve en annen kan freon.
  • Noen service slanger også komme med Trykkmålere som lar deg overvåke lade prosessen.
  • Aldri legge mer freon enn din bil kapasitet Etterlyser.