Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Mazda Miata støtfanger


En Mazda Miata er en liten, toseters cabriolet med tykk, fleksibel plastic støtfangere. De fleste dings og bulker pop rett ut av støtfangeren på grunn av fleksibiliteten av materialet, men kan ende opp med mindre lakkskader. En punktering eller kollisjon kan gjøre mer skade på støtfangeren og er årsaken til reparasjon. Støtfangere kan ikke repareres på samme måte som sheetmetal på Miata. Støtfangere kan repareres på en dag med materialer som er kjøpt fra en auto deler butikken.

Instruksjoner

• Bruk 220 sandkorn sandpapir til sand i og rundt den skadede delen. For bulker, sand inne og opptil 3 inches rundt bulk. Punkteringer eller knivrisp, sand langs flenge og jevne ut kantene i støtfangeren som vises i området. Sand til området er kjedelig eller maling er fjernet.

• Bruke et tykt lag av fleksibel body filler over det skadede området med en nal. Kontroller filler dekker skader og fyller ut noen hull. Hoper høyere enn overflaten av støtfangeren filler og la dem tørke i 30 minutter.

• Sand filler med 220 korns slipepapir til det er glatt og på overflaten av støtfanger. Sand filler igjen med 400 grit sandpapir og vann, holde sandpapir våt mens sliping. Skyll området og la dem tørke helt.

• Spray et tykt lag med primer over pusset området, holde sprøyta 6 til 8 inches fra overflaten. Flytt venstre mot høyre, ikke opp og ned. La primer tørke i 30 minutter.

• Sand over primer 800 korns slipepapir og water. Gå over det igjen med 1200 korns slipepapir for å glatte overflaten helt. Skyll støtfanger og la dem tørke helt.

• Spray området med maling, bruke de samme teknikkene som med sprøyting primer. Bruk totalt tre til fem strøk med maling, holde dem tynne å unngå kjører.

• Dekk maling med tre til fem strøk av klarlakk maling. Bruke samme sprøyting teknikker som med primer og maling. Maling for 4 til 5 timer før håndtering støtfanger.