Nnywellness.com

Hva er en bil videreformidler?


En bil videreformidler tar en liten signalet fra en slags aktuator bryteren som en brems pedal sensor, tenningsnøkkelen eller omvendt sikkerhet bytte og brukes til å aktivere de nødvendige kretsen.

Programmer

Alle biler bruker en slags stafett systemet. Relé systemer kan brukes å aktivere bremselysene, omvendt lys, frontlykter, ignition systemer, drivstoffpumper og mer.

Beliggenhet

Reléer ligger vanligvis i sikringsskapet under panseret, ikke å forveksles med tilbehør sikring panel i kupeen. Under panseret sikringsskapet er vanligvis laget av svart plast og ligger driveren eller passasjersiden hjulet-godt.

Identifikasjon

Bilindustrien reléer er vanligvis svart eller rød i fargen, og er vanligvis rektangulære eller firkantede, måler ca en tomme på en side og om en tomme tykke.

Erstatning

De fleste reléer kan trekkes på samme måte som en sikring, selv om noen har beholde kategorien som må bli pried tilbake for fjerning. Den nye reléet plugges ganske enkelt.

Tips

Hvis du er usikker på hvilken relétype du har, ta den til auto deler butikken med deg. Reléer har ID-numrene på dem, noe som gjør det unødvendig å vite typen bil som den kom fra.