Nnywellness.com

Liste over Buick-modeller


Buick har alltid vært kjent som en elegant, komfortabel og glatt ridning bilen. Det er en divisjon av General Motors og har et rykte for å produsere kvalitet biler på en rimelig prislapp. Buick linjen har alltid vært populært med en eldre, unike publikum, men selskapet prøver å re-markedet sin kjøretøy til en yngre generasjon. Dette bedt om har ført til en mer sofistikert linje av luksusbiler, fra en crossover sport-utility kjøretøy til de nyeste i passasjer sedan.

Buick Enclave

Enclave er Buick tillegg til listen av crossover sport nyttekjøretøyer. Enclave tilbyr mange luksus funksjoner, for eksempel en romslig hytte med tredje-rad sitteplasser. Enclave har en makt-liftgate og en rik surround lyd system. Enclave har en 3.6 liters V6-motor på 288 hestekrefter og 270 lb fot dreiemoment. Det er andre funksjoner som gjør denne enklaven unike, som trippel-sone automatisk klimakontroll system, satellitt-radio og OnStar. Fra 2010 starter Enclave på $35,215.

Buick Lucerne

Den Buick Luzern er en av de nyeste passasjer sedan i Buick lineup. Den Lucerne har et moderne utseende og isavailable med moderne bekvemmeligheter som en MP3-spiller input jack, oppvarmet og avkjølt seter, og en overliggende kamaksler V8 motor. Buick utforme "stille tuning" tiltak for å sikre alt fra tykt teppe polstring i utformingen av vindusviskerne å gjøre Luzern roligste bilen på veien. Denne bilen starter på $29,230.

Buick LaCrosse

Buick LaCrosse er en stor sedan med front - eller alt-hjulet stasjon som er bygget på en forbedret versjon av Chevrolet Malibu plattformen. LaCrosse tilbys i tre trimme nivåer som starter med en forhjulstrekk 2,4-liters motor. High-end er trim en 3.6 liters motor med firehjulsdrift. Alle tre trim nivåer leveres med full kraft alternativer, to-sone automatisk klimaanlegg, syv-høyttaler CD-lyd system med innganger for MP3-spiller. Buick LaCrosse kommer også med oppvarmede seter og oppvarmet rattet. LaCrosse starter på $27,085.