Nnywellness.com

Hvordan lage høyttalerledningen


Hvis du kobler flere talere, kan høyttalerledningen være en stor utgift. Men det er mulig å spare penger og nyte utmerket lyd kvalitet ved å lage din egen høyttalerledningen. Ikke bare vil du spare penger, men du kan også tilpasse farge og lengde på dine høyttalerledningen også.

Instruksjoner

• Kjøpe en spole eller 12/2 lampe ledningen ledning. "12" i 12/2 betegnelsen refererer sporvidden wire--lavere tallet, jo tykkere er. Eventuelt kan du gå med tynnere målere, men noe tynnere enn 18-gauge anbefales ikke for best kvalitet lyd reproduksjon. Du kan kjøpe ledningen på oppussing butikker eller online (se flere ressurser nedenfor).

• Kjøpe en pakke med høyttaler pinnerskontakter. Pinnerskontakter passer de fleste høyttaler wire terminaler, og er mye enklere å bruke og mer slitesterk enn nakne, strippet tråd. De er tilgjengelig på lokale elektronikkbutikker eller online (se flere ressurser nedenfor).

• Skjær en lengde av lampe ledningen wire lengden må du koble din høyttaler til forsterkeren eller mottakeren. Stripe endene av kabelen nakne isolasjon til 1/2 tommers i hver ende av ledningen.

Sette din pinnerskontakter på endene av ledningene. Sette en rød og sort tilkoblingsklemme på hver ende, og sørg for at kontaktene passer - en rød kobling vil føre til en rød-kontakt på den andre enden av kabelen, og svart til svart. Tvinn pinnerskontakter på nakne tråden til du har en solid tilkobling.