Nnywellness.com

Hvordan lage en stor elektromagnet


Elektromagneter utfører en handling som først synes å være rent magi. Ved å bruke en elektrisk strøm gjennom en spole av wire viklet rundt en jern aksel, blir hele ensemblet umiddelbart til en utrolig sterk magnet, komplett med en nord- og Sydpolen. Ved å øke den gjeldende reiser gjennom disse viklinger, kan kraften av magneten være direkte manipulert. Med tilstrekkelig kraft, elektromagneter bli sterkere enn noen naturlig magnetisk på planeten og kan brukes kommersielt fra løfte hele biler av bakken til skanning innsiden av pasientens hjernen i en MRI.

Instruksjoner

• Utforme elektromagnet. Dagens kapasitet på 20 AWG wire er ca 3 forsterkerne, så ved å dele 12 Volt (batteri tilbudet) 3 forsterkerne, avkastningen er 4 ohm. Ferdig spolen må være 4 ohm totalt. Siden 20 AWG wire har en motstand av 0.0119 Ohm per fot, betyr dette at totalt 336 føtter av wire er nødvendig for å produsere elektromagnet.

• Fastslå noen størrelse parametere. 1/2-inch bolten, tilfeldig valgt, har en omkrets på ca 0.131 fot. Dele 336 føtter av wire 0.131 fot bolt omkretsen gir 2,566 wraps. Siden 30AWG wire har en tykkelse på ca 32/1000 tomme, spolen blir omtrent 82 tommer, men siden bolten er bare 6 tommer lang, dette bare brytes til en tykkelse på ca 1.376 inches totalt. 2-tommers fender skiver er derfor tilstrekkelig å gi kantene på skjemaet coil.

• Sett 2-tommers fender vaskemaskinen over nakne bolten. Deretter fulgte lysbildet på metallrør og andre fender vaskemaskinen rett etter. Skru på mutteren og stram med en skiftenøkkel.

• Vind 30 AWG spiral rundt glatt skaftet av stål tubed bolt. Begynne med etterlater en hale av ledningen av om to fot og taping for å sikre den mens starter den første svingete. Vikle 2000 eller så wraps i uniform og systematisk løpet går fra den ene enden av bolten til andre og deretter tilbake. Fortsett til 336 føtter av wire er installert. Klippe ledningen og la slutten halen om to fot lang også. Sikre på plass med elektriske tape.

• Fjerne omtrent en tomme av isolasjon emalje fra kobbertråd på begge ender av lett riper med kniv.

• Koble de to endene til de to terminalene av bilbatteriet. 4 ohm belastningen vil trekke 3 forsterkerne fra bilbatteriet, og siden bilbatteriet er 12 volt, totalt 36 watt sendes til belastningen. Mye av dette vil gå tapt som varme, men resten vil bli konvertert til magnetisme. Faktiske effektiviteten er vanskelig å beregne, men kan testes ved å måle den maksimale vekten elektromagnet kan løfte og fra hva avstand sin innflytelse innvirkning.

Tips og advarsler

  • Når du kobler til et bilbatteri, bruk hansker og sikkerhet briller. 3 amp belastning på et bilbatteri, hvis feil utformet (hvis det ikke kan håndtere varmen) det umiddelbart kan ta fyr. vær forsiktig.