Nnywellness.com

Hvordan bruker jeg en Motorola V3 for Internett på en bærbar PC?


Hvordan bruker jeg en Motorola V3 for Internett på en bærbar PC?

Motorola V3 var en populær telefon som kom ut i 2004. Designet var nyskapende samtidig, og telefonen hadde en unik slank flip-top design. Noen av funksjonene inkludert Bluetooth, en høyttalertelefon, en fargeskjerm og et VGA-kamera. Hvis du har en dataplan fra tjenesteleverandøren og en bærbar datamaskin, er det mulig å bruke telefonen som et modem slik at du kan få en Internett-tilkobling hvor som helst at du er i verden.

Instruksjoner

• Kjøp en USB-datakabel. Dette kobler din Motorola og den bærbare datamaskinen slik at de kan kommunisere. Se ressurser for linker hvor du kan kjøpe en. Fra 2010 koster det $25 til $30 for en kabel.

• Koble kabelen til bunnen av telefonen, og støvel opp din computer. Koble den andre enden av kabelen til USB-porten. Du får en melding som sier "Ny maskinvare funnet." Du må installere driverne.

• Klikk på "Har diskett," Sett inn CDen som fulgte med kabler i datamaskinens stasjonen og velg "Søk etter CD-stasjonen." Klikk "Neste", og datamaskinen vil starte installasjonen. Start datamaskinen på nytt.

• Klikk på "Start"-menyen på datamaskinen, og gå til "Kontrollpanelet" og "nettverk og ekstern tilkobling." Dobbeltklikk på "Lag en ny tilkobling."

• Velge "Dial-up Internett." Klikk "Jeg ønsker å sette opp Internett-tilkoblingen manuelt." Gå til "Jeg koble gjennom en telefonledning og et modem." Finn din Motorola V3 og Type "#777" for nummeret hvis du har Sprint eller Verizon eller 99# hvis du har AT & T eller Cingular. Hvis du ikke bruker noen av disse tjenestene, må du ringe opp din mobiltelefon tjenesteleverandøren og be dem om å gi deg et telefonnummer. Klikk "Neste".

• Angi brukernavn og passord. Få dette fra tjenesteleverandøren mobiltelefon. Hvis du bruker Verizon, kan du bruke "Web" for både brukernavn og passord. Opprette et navn på tilkoblingen og klikk "Lagre".

• Klikk på koblingen som du nettopp opprettet og "Dial." Vent til det å koble og når den har, åpne nettleseren og surfe normalt.