Nnywellness.com

Alcatel Tribal funksjoner


Alcatel stammen er en smarttelefon med flere ulike funksjoner. Det kan være litt skremmende for kjøpere som ønsker å finne telefonen med de mest nyttige funksjonene. Hvert selskap har nyeste og beste design og programmer, men har ulike brukere ulike behov. Stammen tilbyr funksjoner for brukere som ønsker som internettilgang, enkel tastaturet bruk og et variert utvalg av farger å velge mellom.

Design

Alcatel stammen er 111 x 58,2 x 13.9 millimeter i diameter og veier 102 gram. Det har en Qwerty tastaturet som etterligner tastene på en tradisjonell computer tastatur. Tastaturet har også et rullehjul for småleser evnen. Nøklene er bakgrunnsbelyst med hvitt lys for visning i mørke områder. Den ytre skallet av telefonen er tilgjengelig i Apple Green, Titanium grå, varm rosa, Cherry Red og Ocean Blue. Skjermen er 2.2 inches bredt og 320 x 240 piksler.

Funksjoner

Stammen inneholder en to megapixel kameraet for fotografering. Telefonen leveres med et litiumbatteri som gir opptil 450 timer standby-tid, ni timer taletid og 35 timer med musikk tid. Digital telefonboken holder opptil 800 kontakter. Stammen har også et konverteringsprogram, kalkulator, vekkerklokke og dato og tid. (vCard / vCal)

Media

To Javaspill leveres med stamme. Det er også utstyrt med en MP3-spilleren, MP3 ringetonefunksjonene og FM-Radio. Stammen tilbyr EDGE Internett-tilkobling og direkte tilgang til sosiale nettverk nettsteder. Det inkluderer også lyd og video-streaming, video avspilling og opptak og webkamera. Denne modellen har også Parlingo multi IM klienten, gruppe beskjed evnene og tekst beskjed kapasitet opptil 500 meldinger. Gruppe meldinger

Tilbehør

Alcatel stammen inkluderer en tilbehør pakke bestående av en mini USB telefonlader og en USB-kabel, begge kan kobles til en datamaskin. Pakken inneholder også et stereohodesett, PC suite og en rask Brukerhåndbok for referanse.