Nnywellness.com

Hvordan du kobler BlackBerry til Internett Via USB bærbar PC


Hvordan du kobler BlackBerry til Internett Via USB bærbar PC

Har evnen å jobbe trådløst er en ressurs for alle reisende, men uten tilgang til en trådløs ruter må du arbeider frakoblet. En praktisk måte å få tilgang til Internett hvis det er ingen trådløse nettverk i nærheten er å bruke BlackBerry som modem. Kobler BlackBerry til en bærbar PC med en mini-USB-kabel, datamaskinen kobles til via mobiltelefon mobilleverandørens nettverk.

Instruksjoner

• Kontakt teleoperatøren mobiltelefon. BlackBerry smarttelefonen er utstyrt til preform visse oppgaver, men noen av disse bruk tjenestene som krever aktivering eller avgifter. Finn ut hva kostnadene vil du pådrar deg, hvis noen, ved å bruke telefonen som et modem.

• Installere BlackBerry Management programvaren som fulgte med telefonen til datamaskinen. Hvis du ikke lenger har tilgang til CD, programvaren kan lastes ned fra Research In Motion Blackberry nettsted (se ressurser) eller fra din tjenesteleverandør. Følg installasjonsveiviseren for å fullføre installasjonen. Start datamaskinen på nytt.

• Kjøre den BlackBerry programvaren. Koble BlackBerry til laptop med en mini-USB-kabel. BlackBerry programvare bør gi deg muligheten til å koble til Internett og automatisk registrere enheten. Klikk "OK" for å koble.

Tips og advarsler

  • Du kan også koble til Internett ved å manuelt sette opp en ekstern tilkobling med BlackBerry.