Nnywellness.com

Hvordan Trailer motorsykkelen i en lastebil


Hvordan Trailer motorsykkelen i en lastebil

Når du skal på en tur og skal ta motorsykkelen med deg, er binde det i sengen av en lastebil en flott måte å transportere den. Dette sikrer en motorsykkel på plass og forhindrer den fra å bli skadet. Binde motorsykkelen slik at det sitter fast i sengen av lastebilen er enkelt og tar bare noen minutter å fullføre.

Instruksjoner

• Plasser motorsykkel rampen slik at det passer sikkert på sengen av lastebilen.

• Skyv motorsykkel motorsykkel rampen og i sengen av lastebilen. Å ha en person på hver side av motorsykkelen å hindre den fra å falle over på rampen anbefales.

• Plasser en av ratchet tie-down stropper over styret av motorsykkelen og sikre begge ender av stroppen til lastebilens tie-downs. Komprimere suspensjon på ratchet tie-down remmen halvveis til motorsykkelen er sikker. Pass på at stroppen ikke plasserer noen unødvendige stress på styret.

• Plasser andre ratchet tie-down stroppen over motorsykkel setet og sikre begge ender av det lastebilens tie-downs. Komprimere suspensjon på ratchet remmen til motorsykkelen er sikre og stroppen ikke plasserer noen unødvendige stress på motorsykkel setet.