Nnywellness.com

Roller CAB verktøy


Roller CAB verktøy

Roller Verktøyskaper er et vanlig syn på de fleste auto kropp og reparasjon butikker. Huseiere som gjør sin egen bil vedlikehold kan også egne roller verktøyet regjering. Roller Verktøyskaper kan brukes til å lagre mange ulike typer verktøy inkludert auto Trebearbeiding verktøy, og keramikk. Roller Verktøyskaper finnes i flere forskjellige størrelser og komposisjoner at nesten hver håndverker finner en som vil møte sin bagasje må.

Design

Roller skap kommer i en rekke design. Noen teknikere som har skuffer av skap gå hele veien over regjeringen. Andre design skillet roll regjering i seksjoner med store skuffer over ¾ av kabinettet og de andre lag ¼ av kabinettet er utformet som et åpent område der sveising utstyr, Airline eller andre store utstyr kan lagres. En design som er felles for roller skap er Løft toppen. Toppen av kabinettet løfter opp og holdt opp av en låsing spenne. Dette gjør at teknikeren å ha enkel tilgang til de mest brukte verktøyene.

Hjul

Hjulene av roller Verktøyskaper er store og utformet for å støtte vekten av kabinettet og verktøy lagret inne. Noen bred valse skap har seks hjul, en hjulet på hvert hjørne og to i midten. Alle hjulene er stand til å dreies 360 grader for å hjelpe med å flytte kabinettet. Hjørne hjulene er utstyrt med bremser å holde regjeringen fra å rulle eller skyves når på arbeidsplassen. Skuffer på valsen CAB også bruke Rullelagre for å tillate dem å gli mykt og ut av kabinettet. Forsterket skuffen støtter med Rullelagre også bidrar til å sikre at verktøyene vil bli støttet når skuffen er åpen.

Stabling skap

Stabling stasjonære regjering på Berg verktøyet regjering kan en tekniker å holde flere verktøy i ett kabinett. Toppen av noen roller skap er utstyrt med en lip rundt den øvre kanten av kabinettet og en ikke-slip mat på overflaten av kabinettet. Dette gjør at andre mindre Verktøyskaper å være stablet oppå valsen kabinett. Vekten av verktøyene i kabinettet er vanligvis nok å holde it på plass.

Bruker

Roller Verktøyskaper åpenbart brukes for verktøyet lagring. Men toppen av kabinettet kan også brukes for samlingen eller forberedelse. Når toppen av rullen regjering er dekket med en gummimatte opprettes en sklisikker overflate der deler kan plasseres i utarbeidelse av montering eller nymalt deler kan få lov til å tørke. Roller skap kan også brukes som et jobb forberedelse slik at teknikeren kan ha alle verktøyene han trenger for å fullføre en jobb ute på kabinettet.