Nnywellness.com

Hvordan lage bilens kjedelig maling glans


Matte maling kan gjøre din bil se Oversikt selv om bilen er bare et par år, og noen ganger selv de beste vasken og voks jobb kan ikke kjedelig maling shine igjen. Årsaken av kjedelig maling, oksidasjon, må fjernes før glans av maling kan skinne igjen. En kropp eller detalj butikk kan gjøre dette for deg, men det er lett nok å gjøre i din egen oppkjørsel i bare noen få timer.

Instruksjoner

• Vask bilen med bil såpe og skylle den med kaldt vann for å fjerne alle overflaten smuss. Tørr bilen med en bomullsklut eller la det lufttørke. Parkere bilen i skyggen la malt overflate avkjøles før du går videre til neste trinn.

• Sett en polering pad på en dual-action buffer og hell en kvart størrelse mengde væske rubbing compound på puten. Start foran i bilen og arbeide bakover. Plasser dynan mot maling og slå på buffer.

• Arbeid bufferen i små sirkulære bevegelser slik at det ikke sitte i ett område lenger enn et par sekunder. Sammensatt vil forsvinne inn i maling og skape en umiddelbar skinne på overflaten. Legge mer sammensatte behov.

• Bytte den polering pad for en ren polering pad. Bruk bil polsk på malte overflaten av bilen akkurat som du brukte væsken rubbing compound. Polske avslutter overflaten og jevner om den glossiest ferdig mulig.

Tips og advarsler

  • La ikke bufferen sitte i ett område for mer enn noen få sekunder, eller det kan brenne gjennom maling.