Nnywellness.com

Olje resirkulering i California


Olje resirkulering i California

California, som har en kultur som er hovedsakelig sentrert rundt biler, opprinnelig begynte sin olje resirkulering program år delvis for å håndtere problemet med brukt motorolje blir dumpet i områder hvor det kan skade statens økosystemet. Statens olje resirkulering innsats er ledet av California Department of Resources og gjenvinning, kjent som CalRecycle.

Stat resirkuleringsprogram

Under den delstaten resirkuleringsprogram i California, kan slår i brukt motorolje motta en rabatt på 40 cent for hver gallon av olje de gir. Hensikten bak programmet er å holde så mye forurenset olje som mulig blir ulovlig dumpet ned stormen avløp og i andre områder hvor det kan arbeide seg inn i bakken og overflatevann.

Samling sentre

Som del av sin resirkuleringsprogram, har California sertifisert over 2700 bedrifter i hele staten som brukt olje samling sentre. De fleste sentre vil ta opptil fem gallons av olje om gangen. Hvis du leter etter en sertifisert brukt olje resirkulering center, kan du finne en ved å gå til California Department av ressurser og gjenvinning nettstedet og inn poststedet eller postnummeret i søkefeltet på brukt olje resirkulering samling center siden.

Forurenset olje

Lokale resirkulering centers aksepterer ikke brukt olje som er blitt forurenset med frostvæske, vann, bensin eller andre væsker. Hvis du ønsker å snu forurenset olje for resirkulering, kontakt en manager på en lokal olje samlingen senter og spør hvor oljen kan drop av. Hvis det er ingen samlingen senter i ditt område å ringe, kan du kontakte ditt fylke offentlige arbeider avdeling eller andre byrå som håndterer avfallshåndtering. En fullstendig liste over etatene hvert fylke er tilgjengelig på webområdet CalRecycle.

Olje resirkulering forbedring Act

California krever olje resirkulering ekstrautstyr olje produsenter å betale staten 26 cent for hver gallon smøring olje at det selger i California gjennom 2013. I 2014 vil reduseres gebyret til 24 øre per gallon. Inntekter fra loven er hva staten bruke midler for brukt olje samling sentre og curbside samling programmer.